tisdag, oktober 31, 2006

gnäll gnäll

Satt igår och fick för mig att jag inte hade läst igenom mina böcker på ett tag.. jag räknade dem och jag har fyllt 7 block i år. Sen har jag ett stort hål för de böcker jag har sen 2007 är skrivna 2001,2002 men vad har hänt med dem 2003,2004,2005,2006?
02 och 03 vet jag att de är ju väldigt mycket på grund av att jag skrev ANGA att det blev tunnt, men där finns inte några block, det är skumt, sen 05 och 06 har jag ingen aning om.

Tittade tillbaka på "senaste året" som jag inte räknar sen nyår utan sen finalen i farum, Swedish saints - Farum.

lördagen den 16 september 2006 15.00
då började livet med en ny vändning.

i alla fall, jobbar på det hela.. skönt att läsa om det :)


länkar
http://en.wikipedia.org/wiki/South_Sweden_Saints
http://en.wikipedia.org/wiki/Danish_Australian_Football_League
http://www.dafl.dk/
http://www.thefootyrecord.net/match.php?m=1253&acct=DAFL

-


haha, det var lite ball just nu på bilden på http://www.dafl.dk/ så är det en saintsspelare, jag kan inte riktigt se, men killen i Farum tröjan är troligtvis Mick Daly, ser inte riktigt, alltså två svenskar på omslaget på Danska ligans huvudsida! :D

-

Nu har jag det jävla paypal nummret men som fan är att jag måste vänta ett dygn, det sa den igår när jag matade in informationen.
Sidan ger mig ett medelande i stil med "creditcard payment is not possible at this time", innebär det att det inte alls är så att de erbjuder den tjänsten som jag vill använda? Det är ju skit idiotiskt, blåst på 15kr och en vecka? ahh, skit.
Om jag klickar tre gånger får jag upp en "hjålp" som inte hjälper ett skit!

Inga kommentarer: